SMK MUHAMMADIYAH 1 TASIKMALAYA

Kasadayana alumni / warga SMK MUHAMMADIYAH 1 TASIKMALAYA  anu peryogi alamat FB atawa anu bade share alamat FB sareng sajabina,mangga supados diisi kolom komentarna .Sareng deuih k para alumni SMK MUHAMMADIYAH 1 TASIKMALAYA anu tos di daramel tiasa atuh pangmilariankeun simabdi damelan,kumargi abi isin icalan anggur unggal dinteun (nganggur,nganggur).

Bilih aya nu peryogi alamat FB warga SMK MUHAMMADIYAH 1 TASIKMALAYA mangga sumpingan link di handap ieu :

Bu.Early

Pa.Yayan

Bu.Ratu Rina

Pa.Encep Maemun

Pa.Aziz

Pa.Agus

Bu.Lilis

Bu.Ika

Bu.Maya

TMO 3 lulusan 2010

Pami ngaraos kirang mangga atuh di share sajabina perkawis SMK MUHAMMADIYAH 1 TASIKMALAYA di kolom komentar di handap.

About Aryanto

hidup adalah pilihan

Posted on April 11, 2011, in ALUMNI. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: